looptraining hockey

Scoor door beter voetenwerk, loopscholing!

Bewegen op het hockeyveld heeft aandacht nodig. De hoeveelheid blessures die ontstaan door een verkeerde voetafwikkeling is groot. Helaas wordt de slijtage aan enkels, knieën en lage rug pas op latere leeftijd (vanaf 20 jaar) ervaren. Dan is het helaas te laat. Enkel- en kniebanden die geen steun meer bieden of een onderrug die regelmatig „vast" schiet. De kans erop kan door de juiste loopscholing kleiner worden.

Blessurepreventief trainen is de noodzaak om jarenlang op jouw niveau te blijven sporten. Onderhoud van de verschillende spiergroepen door kracht- en lenigheidstrainingen gecombineerd met hockeyspelvormen is aantrekkelijk en noodzakelijk voor de speler. Loopscholing is essentieel om de gewrichten juist te leren belasten, spiergroepen efficiënt te gebruiken en het lichaam weerbaar te maken voor piekbelasting.

Loopscholing jaarplan

Investeer in de solide basis door loopscholing te integreren in het jaarplan. Wout heeft hierin ervaring en kan daarbij ondersteunen. Zijn concept maakt dat spelers sneller en beter bewegen op het veld.

Deze trainingen zijn voor individuele speler als voor verenigingen te verzorgen. Bel/mail hiervoor met Wout en scoor!

Try out sessie, DOEN!

Ik word lid, YES!

Over Woutdoor Sports

 

beeldmerkWoutdoor sports staat voor samen sporten in en met de natuur.

Onder begeleiding van Wout wordt er in een uur tijd een inspirerende sessie beleeft. In de natuur, de bossen rondom Geldrop.

Wout Delen verzorgt de trainings-sessies.

Opgeven voor lidmaatschap of proefles kan bij Wout via wout@woutdoorsports.nl

Als je meer wilt weten mag je bellen naar 06-23405525

Instagram Update

Neem contact op

Vul uw adres in:

Grote kaart? Klik hier.

foto m pijlWoutdoor Sports
Gijzenrooi 7 / Zij-ingang
5661 PA
 Geldrop

M: 06 23 40 55 25
E: wout@woutdoorsports.nl

Top of Page