conditie verbeteren

Is conditie verbeteren gezond?

als je deze vraag met nee beantwoord bel dan Wout direct. Je gezondheid is alles wat je hebt. En voor een groot gedeelte kun je dit zelf beïnvloeden. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je hart minder slagen per minuut hoeft te maken om je lichaam te voorzien van bloed. Je longen hoeven minder frequent te pompen om het lichaam te voorzien van onder andere voldoende zuurstof. Kortom 2 voorbeelden waarbij de organen minder hard slijten dan bij een ongezonde levensstijl.

Easyrunning-Woutdoor-sports-Geldrop16

Keuze

Je lichaam heeft onderhoud nodig. Daarom is sporten zo hard nodig voor je lichaam. De conditie zorgt ervoor dat je meer kunt doen met minder energie. Uiteraard zijn er mensen die een aangeboren medische minder sterk orgaan hebben om mee te leven. Deze mensen hebben minder keuze.

Wat levert het op?

Heb jij de keuze om te sporten en daarbij je conditie te verbeteren? Bij Woutdoor sports wordt er gewerkt aan je fysiek, psyche en voeding. Afhankelijk van je wensen kun je daarvan gebruik maken. Je zult merken dat je conditie alles beïnvloed. Je humeur, je weerstand, je doorzettingsvermogen en je mogelijkheden om iets te ondernemen. Dat wil jij toch ook?

Trailrunning-Woutdoor-sports-Geldrop83

Hoe?

Conditie verbeteren kan via hardlopen (easy running, trailrunning) of door je spieren te trainen (bootcamp). De ervaringen van Woutdoor sports leden geven je inzicht in wat het met je doet. Lijkt het je een goed idee om in de bossen je conditie te verbeteren?

Schrijf je in voor de proefles, DOEN.

Try out sessie, DOEN!

Ik word lid, YES!

Over Woutdoor Sports

 

beeldmerkWoutdoor sports staat voor samen sporten in en met de natuur.

Onder begeleiding van Wout wordt er in een uur tijd een inspirerende sessie beleeft. In de natuur, de bossen rondom Geldrop.

Wout Delen verzorgt de trainings-sessies.

Opgeven voor lidmaatschap of proefles kan bij Wout via wout@woutdoorsports.nl

Als je meer wilt weten mag je bellen naar 06-23405525

Instagram Update

Neem contact op

Vul uw adres in:

Grote kaart? Klik hier.

foto m pijlWoutdoor Sports
Gijzenrooi 7 / Zij-ingang
5661 PA
 Geldrop

M: 06 23 40 55 25
E: wout@woutdoorsports.nl

Top of Page