SportRusten presentatie

SportRusten ademhalingstechniek zorgt ervoor dat je lichaam beter herstelt. Door een juiste ademhalingstechniek te gebruiken. Daarnaast zorgt deze techniek ervoor dat je meer vet dan suiker verbrandt. Dat verbetert je (sport-)prestaties. Een mooi onderwerp omdat er zoveel winst te behalen valt. Lees daarvoor de referenties.

hoe ziet de presentatie eruit

Wout geeft de SportRusten presentatie in Zuid-Nederland en nederlandstalig Belgie. De presentatie duurt inclusief pauze een 2 uur. De vaste avond daarvoor is woensdag. Het publiek hoeft geen sportkleding aan. De interactie die uit de presentatie ontstaat brengt mensen automatisch in beweging.

wat levert het je op

de presentatie is ideaal als startmoment. De voorbereiding op een hardloopevent is veelal 100 dagen, een kwartaal. Het SportRustenprogramma duurt ook 100 dagen. Een motiverende workshop met alle deelnemers bijelkaar. Teambuilding, promotie en kennis. Maar het kan natuurlijk ook als onderdeel van een reeks informatieve avonden zijn.

voor de deelnemers levert het kennis op over goede ademhalingstechniek. Met deze kennis kunnen zij de voorbereiding van het event beter en slimmer volbrengen. Die voorsprong geeft een boost aan de beleving en zelfvertrouwen.

SportRusten materiaal

al het SportRusten materiaal is te koop bij Woutdoor sports. Tijdens de presentatie zijn deze te koop. Uiteraard kan dit ook na de presentatie via mail wout@woutdoorsports.nl

hoe regel je de presentatie

door Wout een mailtje te sturen of te bellen, heel eenvoudig. We bespreken dan samen de meest passende planning door.

Try out sessie, DOEN!

Ik word lid, YES!

Over Woutdoor Sports

 

beeldmerkWoutdoor sports staat voor samen sporten in en met de natuur.

Onder begeleiding van Wout wordt er in een uur tijd een inspirerende sessie beleeft. In de natuur, de bossen rondom Geldrop.

Wout Delen verzorgt de trainings-sessies.

Opgeven voor lidmaatschap of proefles kan bij Wout via wout@woutdoorsports.nl

Als je meer wilt weten mag je bellen naar 06-23405525

Instagram Update

Neem contact op

Vul uw adres in:

Grote kaart? Klik hier.

foto m pijlWoutdoor Sports
Gijzenrooi 7 / Zij-ingang
5661 PA
 Geldrop

M: 06 23 40 55 25
E: wout@woutdoorsports.nl

Top of Page